admin

2 months ago

Guest #224

2 months ago

Does your problem tell you how much the kit costs if so then you will take that price and divide it by 15 and that number will be the number of weeks it will take Patel to buy it

Guest #225

2 months ago

**Answer: the final price of it would be 143.70 therefore you would divide that by 15**

**you would get 9.58**

Question

Rob colored 1/4 of a rectangle what is another way to name 1/4

Solution 1

Another name for 1/4 is a quarterÂ

Question

Plese: 2+2.. My grandma doesn't believe me!

Solution 1

It is 4 i am not gonna lieÂ

Solution 2

Fish

You flip 1 two to face the other way, connect them and there you go

A more complicated answer would be 4 because 2 balls and 2 cubes would be 4 shapes in total

You flip 1 two to face the other way, connect them and there you go

A more complicated answer would be 4 because 2 balls and 2 cubes would be 4 shapes in total

Question

A recipe for 1 batch of muffins included 2/3 cup of raisins. Ina made 2 1/2 batches of muffins. How many cups of raisins did she use?

Solution 1

1 batch of muffins = 2/3 of cup

2 1/2 = 5/2 batches of muffins

Total cups of raisins = 5/2 * 2/3

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â =**5/3**

Therefore, total number of cups of raisins used is** 5/3 cups..**

2 1/2 = 5/2 batches of muffins

Total cups of raisins = 5/2 * 2/3

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â =

Therefore, total number of cups of raisins used is

Solution 2

You have to take 2/3 times 2 1/2 which will give you 5/3

Question

of the 1,640 students enrolled at school, 50% come to school by bus,35% come to school by car, and the rest of the students walk to school. how many students walk to school

Solution 1

50% of 1640 = 820 students by school bus.

35% of 1640 = 574 students by car

Number of students coming by walk

= 1640 - (820+574)

= 1640- 1394

=**246**

**Therefore, 246 students walk to school**

35% of 1640 = 574 students by car

Number of students coming by walk

= 1640 - (820+574)

= 1640- 1394

=

Solution 2

85%= 50+35= 1394

1680-1394=**286**

1680-1394=

Question

An ice cream store sells ice cream in a cup or in a cone. It sells 7 cones for every 3 cups of ice cream it sells. If 220 people buy ice cream at the store today, how may cones would the store sell?

Solution 1

I m not sure of my answer but i think its correct...

7 cones/ 3 cups of ice cream.

The nearest multiple of 3 to 220 is 219

Â one cone per cup = 7/3 ( 7 cones for 3 cups )

Total no of cups sold = 219* Â One cone per cup

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 219* 7/3Â

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â =**511 cones**

Therefore, the number of cones the store would sell is 511 cones.

7 cones/ 3 cups of ice cream.

The nearest multiple of 3 to 220 is 219

Â one cone per cup = 7/3 ( 7 cones for 3 cups )

Total no of cups sold = 219* Â One cone per cup

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 219* 7/3Â

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â =

Therefore, the number of cones the store would sell is 511 cones.

Solution 2

3cups+7cones=10 altogether

22x10= 220 customers

22x7=154

3x22=66

So 154 cones

22x10= 220 customers

22x7=154

3x22=66

So 154 cones

Question

Which expression is equivalent to 27/125 simpfied

Solution 1

Question

The sum of two numbers is 30,their product is 176.What are the two numbers

Solution 1

The **sum **of the two numbers is 30 and their **product **is 176 will be 8 and 22.

The allocation of weights to the important **variables **that produce the calculation's optimum is referred to as a direct **consequence**.

The **sum **of the two numbers is 30 and their **product **is 176.

Let the two numbers be 'x' and 'y'. Then the **equations **are given as,

x + y = 30 Â Â Â Â Â ...1

x y = 176 Â Â Â Â Â ...2

From **equation **1, then we have

x + y = 30

y = 30 - x

Put in **equation **2, then we have

x (30 - x) = 176

xÂ² - 30x + 176 = 0

xÂ² - 22x - 8x + 176 = 0

x(x - 22) - 8(x - 22) = 0

(x - 22)(x - 8) = 0

x = 22, 8

The **sum **of 8 and 22 will be 30. So, the two **numbers **are 8 and 22.

More about the **solution of the equation** link is given below.

#SPJ2

Solution 2

8,22 those are the two numbers 8+22=30Â

8x22=176

8x22=176

Question

David measured the distance from his house to a soccer field as 3 km. The actual distance from his house to the soccer field is 2.84 km. What is the approximate percent error in Davidâ€™s measurement? Round to the nearest tenth of a percent, if necessary. ï„“
A. 0.16 B. 5.3 C. 5.6% D. 16%

Solution 1

You can solve this by using the bigger number (3km) as the divisor and the smaller number (2.84km) as the dividendÂ ( 2.84km divided by 3km) to find the number 0.946666 and so on. This is the decimal part of how much DavidÂ had right and we need to find part he had wrong so you subtract this from a whole (1) and get 0.05333334. Now you can convert this to percent by moving the decimal two spot to the right to get 5.333334%, rounding to the nearest tenth gets you 5.3% (Answer B)

Mathematics
2647929

History
842281

English
748681

Biology
586256

Social Studies
406852

Chemistry
368373

Business
348603

Physics
324927

Health
199835

Spanish
130075

Geography
112100

Computers and Technology
106146

Arts
77164

Advanced Placement (AP)
23675

World Languages
23213

French
22589

Engineering
19607

Law
17108

Medicine
13966

SAT
10987

German
3389

High School
3423409

Middle School
2092250

College
1518097