Guest #454

2 months ago

2 1

Question

What is the approximate circumference of a circle with a radius of 42.1 km? A. 5565.4 km
B. 1391.3 km
C. 264.4 km
D. 132.2 km

Solution 1

C.264.4 that should answer your question

Solution 2

Circumference of circle = 2*pi*r

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 2*22/7*42.1

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 264.4 km

Therefore, the circumference of the circle is**264.4 km**

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 2*22/7*42.1

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â = 264.4 km

Therefore, the circumference of the circle is

Question

Write a story problem about 40 apples and 17 pears

Solution 1

There were 40 apples with 17 pears that died.

Question

Claireâ€™s mother is 4 years more than twice Claireâ€™s age. The sum of their ages is 58 years.Â

Solution 1

Claire's age = x

claire's mothers age = 2x+4 ( 4 more than twice claire's age)

sum is addition

x + 2x+4 = 58

add like terms ( x +2x = 3x)

3x +4 = 58

subtract 4 from each side:

3x = 54

divide both sides by 3

x = 54 /3

x = 18

Claire is 18 years old

Â Claire's mother is Â 2*18 = 36 +4 = 40 years old

claire's mothers age = 2x+4 ( 4 more than twice claire's age)

sum is addition

x + 2x+4 = 58

add like terms ( x +2x = 3x)

3x +4 = 58

subtract 4 from each side:

3x = 54

divide both sides by 3

x = 54 /3

x = 18

Claire is 18 years old

Â Claire's mother is Â 2*18 = 36 +4 = 40 years old

Solution 2

Let x = Claire's age

Claireâ€™s mother is 4 years more than twice Claireâ€™s age = 2x + 4

The sum of their ages is 58 years:

x + 2x + 4 = 58

3x + 4 = 58

3x = 54

x = 18

Claire's age = 18

Claireâ€™s mother = 2(18)+4 = 36 + 4 = 40

Claireâ€™s mother is 4 years more than twice Claireâ€™s age = 2x + 4

The sum of their ages is 58 years:

x + 2x + 4 = 58

3x + 4 = 58

3x = 54

x = 18

Claire's age = 18

Claireâ€™s mother = 2(18)+4 = 36 + 4 = 40

Question

What two prime numbers equal 85 when added together?

Solution 1

I started out trying to subtract a prime number from 85, and then

see whether I had a prime number remaining.Â I did this several

times, before I slapped myself upside the head.

-- 85 is an odd number.Â

-- To get an odd-number for a sum, you have to add one odd number

to one even number ... there's no other way.

-- So one of the prime numbers we're looking for must be

Â Â Â an even number.

-- The ONLY even number that's a prime number is ' 2 '.

Â Â Â So it must be one of them.

-- Subtract 2 from 85, and you have 83 left.

Â Â Â Is 83 a prime number ?Â Yes.Â

-- So the two numbers areÂ

If 83 were not a prime number, this wouldn't work, and I would have said

"There is no such pair of numbers.".Â That means it doesn't necessarily work

for every odd number.

Examples:

75Â ===>Â 2 and 73 . \

55Â ===>Â 2 and 53 .Â \

45Â ===>Â 2 and 43 .Â Â \

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Both primes.Â It works.

65Â ===>Â 2 and 63 .Â 63 is not a prime. \

35Â ===>Â 2 and 33 .Â 33 in not a prime.Â \

Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â It doesn't work.

Question

A flagpole casts a showdown 15 feet long the 6 foot tall man casts a shadow 4 feet long how tall is the flag pole

Solution 1

Set it up as a ratio:

mans shadow over mans height (4/6 ) equals flag pole shadow over flag pole height (15/x)

set them to equal each other:

4/6 = 15/x

cross multiply: 4*x =4x, 15*6 = 90

so you have 4x = 90

now divide both sides by 5 to solve for x, which is the height of the flag pole:

x = 90 / 4 = 22.5 feet tall

mans shadow over mans height (4/6 ) equals flag pole shadow over flag pole height (15/x)

set them to equal each other:

4/6 = 15/x

cross multiply: 4*x =4x, 15*6 = 90

so you have 4x = 90

now divide both sides by 5 to solve for x, which is the height of the flag pole:

x = 90 / 4 = 22.5 feet tall

Question

she brought the cameras for $65 each and included a 60% markup to get the selling price ,what was the selling price for one camera?

Solution 1

60% of 65=

0.6*65=36

add it into a sum with 65

39+65= 104

**This means each camera is worth $104**

Hope I helpedÂ

0.6*65=36

add it into a sum with 65

39+65= 104

Hope I helpedÂ

Solution 2

39 I think

how many cameras did she buy?

opps I forgot to add 39 to 65 for a total of 104

SORRY

how many cameras did she buy?

opps I forgot to add 39 to 65 for a total of 104

SORRY

Question

What is 13.05 to 1 decimal place?

Solution 1

-- When 13.05 is

-- When 13.05 is

Question

Which expression means "five divided by the sum of two times b and three?" A. B. C. D.

Solution 1

You didn't give the choices but it would be

5/2b + 3

5/2b + 3

Solution 2

I would doÂ

5/2b

This mean 2xB

and then add 3

5/2B+3

5/2b

This mean 2xB

and then add 3

5/2B+3

Question

As a salesperson, you are paid $92 per week plus $4 per sale. This week you want your pay to be at least $200. Write an inequality for the number of sales you need to make, and describe the solutions

Solution 1

So I did some working out and i got this...

You are payed $92 per week Â so you need to take it away from 200

200-92=108

Now divide 108 by 4

108/4= 27

So in order to be payed $200 dollars she needs to sell ATLEAST 27 things.

You are payed $92 per week Â so you need to take it away from 200

200-92=108

Now divide 108 by 4

108/4= 27

So in order to be payed $200 dollars she needs to sell ATLEAST 27 things.

Solution 2

You need to do $200 -$92 =108. 108 divide by 4 is 27. so you would need to make 27 sales

Question

30 deciliters he already has 1 liter.How many liters of milk will he need to buy?

Solution 1

STEP 1:

find number of liters in 30 deciliters

1 deciliter= 0.1 liter

multiply total number of deciliters (30) by liters in one deciliter (0.1).

=30 * 0.1 liter

=3 liters

STEP 2:

subtract 1 liter from step 1 answer because he already has one liter

= 3 liters - 1 liter

= 2 liters still needed

ANSWER: He needs to buy 2 liters

Hope this helps! :)

find number of liters in 30 deciliters

1 deciliter= 0.1 liter

multiply total number of deciliters (30) by liters in one deciliter (0.1).

=30 * 0.1 liter

=3 liters

STEP 2:

subtract 1 liter from step 1 answer because he already has one liter

= 3 liters - 1 liter

= 2 liters still needed

ANSWER: He needs to buy 2 liters

Hope this helps! :)

Mathematics
2647929

History
842281

English
748681

Biology
586256

Social Studies
406852

Chemistry
368373

Business
348603

Physics
324927

Health
199835

Spanish
130075

Geography
112100

Computers and Technology
106146

Arts
77164

Advanced Placement (AP)
23675

World Languages
23213

French
22589

Engineering
19607

Law
17108

Medicine
13966

SAT
10987

German
3389

High School
3423409

Middle School
2092250

College
1518097

© 2023 SciencesFacts.com